Gevelbekleding

Gevelbekleding
Plaatmateriaal & Hout

Er wordt meer en meer aandacht besteedt aan de gevelbekleding: Oude gevels moeten verborgen of gerenoveerd worden en moeten een bepaalde status uitdrukken. Het geeft ook een extra decoratieve dimensie aan de woning. Bij TDK Construct bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen u de gepaste gevelbekleding kiezen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Gevelbekleding in Eternit Pictura met projectkleur 7016 - Woumen:

De gevel- en plafondbekleding van de carports en dakkapellen in de nieuwe woonwijk in Woumen is uitbekleed met Eternit Equitone Pictura met een projectkleur RAL 7016.

Gevelbekleding residentie "Sea's Art" - Oostduinkerke:

Onderstaand appartementsgebouw te midden van de duinen in Oostduinkerke straalt rust en eenheid met de natuur uit.

De gevelbekleding bestaat uit blind bevestigde balken uit thermisch behandelde Ayous op een donkere rockpanel plaat.

De balken zijn op sommige vlakken met andere afmetingen en op verschillende tussen afstanden van elkaar aangebracht, voor de ramen zijn ze open bevestigd waardoor ze dienst doen als zonnewering en voor de privacy van de bewoners.

Gevelbekleding uitbouw te Ooigem:

Uitbouw van bestaande woning volledig bekleed met horizontaal geplaatste Afrormosia planchetten

Gevelbekleding poolhouse en tuinafscheiding:

Deze poolhouse in houtskeletbouw is uitbekleed met een zwarte rockpanel plaat van 8mm met onzichtbaar bevestigde thermo Ayous lattenwerk van verschillende breedtes. Zo loopt de tuinafscheiding naadloos door op het gebouw en bied deze de nodige privacy.

Gevelbekleding residentie "Obelisk" - RONSE:

Onderstaand appartementsgebouw gelegen op de markt te Ronse is volledig bekleed met Eternit Equitone panelen met de Linea, Tectiva en Pictura. U ziet vooral de witte Pictura panelen in verschillende leg patronen.

Gevelbekleding:

Hieronder vindt u een greep uit de mogelijke gevel afwerkingsmaterialen, van Vezelcementplaten (eternit Equitone), HPL (trespa, abet) en massief houten planchetten (Padouk, Afrormosia, thermo Grenen, Ayous ….) en vezelcement planchetten (Cedral)